Ga naar de inhoud

Diarree is mijn lievelingskleur (8+) 

Diarree is mijn lievelingskleur (8+)  Diarree is mijn lievelingskleur (8+)  Diarree is mijn lievelingskleur (8+)  Diarree is mijn lievelingskleur (8+)  Diarree is mijn lievelingskleur (8+)  Diarree is mijn lievelingskleur (8+)  Diarree is mijn lievelingskleur (8+)  Diarree is mijn lievelingskleur (8+)  Diarree is mijn lievelingskleur (8+)  Diarree is mijn lievelingskleur (8+)  Diarree is mijn lievelingskleur (8+)  Diarree is mijn lievelingskleur (8+)  Diarree is mijn lievelingskleur (8+)  Diarree is mijn lievelingskleur (8+)  Diarree is mijn lievelingskleur (8+)  Diarree is mijn lievelingskleur (8+)  Diarree is mijn lievelingskleur (8+)  Diarree is mijn lievelingskleur (8+)  Diarree is mijn lievelingskleur (8+) 

omschrijving

Een kak-voorstelling met een grote boodschap

Theater Artemis en Studio Julian Hetzel

februari 2024

Theater Artemis en Studio Julian Hetzel presenteren: een talentenshow voor mislukkingen. Wie faalt er als de beste? De kandidaten trekken alles uit de kast.
Deze voorstelling zoekt naar schoonheid in het lelijke. Want wat de een als smakeloos beschouwt, vindt de ander juist prachtig. Samen met het publiek onderzoeken we wat er nou eigenlijk wordt bedoeld met het woord ‘succes’. Wie bepaalt wat cool of mooi is en waarom? Wie beslist of iets Kunst is, of direct de prullenbak in kan? Kan je er misschien ook anders naar kijken? Trekken we ons niet veel te veel aan van het oordeel van anderen?

Diarree is mijn lievelingskleur combineert op speelse wijze explosief theater met poppenspel, beeldhouwkunst, actionpainting en muziek. Het is de eerste voorstelling van Studio Julian Hetzel voor een jong publiek, als onderdeel van hun lopende artistieke onderzoek naar de paradox van creatie door destructie.

Oh shit, dit ruikt naar kunst!

Credits:

Regie: Julian Hetzel

Spel: Louis van der Waal, Tim van Dongen en Willemijn Zevenhuijzen

Dramaturgie: Miguel Angel Melgares

Scenografie: Eva Koopmans

Kostuums: Liesbeth Swings

Artistiek advies: Jetse Batelaan

Regie-assistentie: Esmee Begemann

Licht: Vincent Beune

Foto's door: Kurt van der Elst