Ga naar de inhoud

Tussen jou en mij 

Tussen jou en mij  Tussen jou en mij  Tussen jou en mij  Tussen jou en mij  Tussen jou en mij  Tussen jou en mij  Tussen jou en mij  Tussen jou en mij  Tussen jou en mij  Tussen jou en mij  Tussen jou en mij  Tussen jou en mij  Tussen jou en mij  Tussen jou en mij  Tussen jou en mij  Tussen jou en mij  Tussen jou en mij  Tussen jou en mij  Tussen jou en mij 

De theatrale ervaring “Tussen jou en mij” is van 10 tot 18 juni 2023 te bezoeken tijdens Oerol op Terschelling.

Op deze pagina volg je de veranderingen van de locatie, waar het werk mee is gemaakt.

Veranderingen die wij, de makers en bezoekers van het werk, in gang hebben gezet.

Dit archief dient als documentatiemateriaal voor een groter onderzoek naar de rol van de mens in een veranderende wereld.

Daarnaast biedt het ons de mogelijkheid om deze plek te blijven volgen.

Aan het eind van elke openingsdag van het werk, zal hier een update geplaatst worden van de plek.

Daarnaast blijven wij na afloop van Oerol de plek regelmatig bezoeken om te volgen.

maandag 5 juni 2023 – Afscheid van de TEMplak

Een week geleden zag Tussen jou en mij er nog heel anders uit. Dit bericht bestond nog niet en het was een hoopvolle ervaring over de relatie tussen mens en de TEMplak. Een ervaring waarin je begeleid zou worden in een gelijkwaardige ontmoeting. Je had hier bezoekers zien scharrelen, zien onderzoeken en zien dromen. Er zou ruimte zijn voor niets. Voor gewoon zijn. 

Maar een week geleden hoorden wij dat de TEMplak dit misschien niet aankan. Dat wij, met 600 mensen per dag, hier wellicht niet kunnen zijn.

Waar dit project een jaar geleden begon op het Almeerderstrand met de vraag of ik er mag zijn, eindigt het hier in het Formerumerbos met dezelfde vraag. We weten het antwoord niet. De meer dan menselijke elementen hebben geen stem, die ons kunnen vertellen wat zij willen.

Voor nu maken wij de keuze jullie op een andere manier door deze ervaring te begeleiden. We vertrekken naar een andere locatie en gaan opnieuw de ontmoeting aan. Maar hoe doe je dat? Zie dit werk als een eerste poging. Een mogelijkheid tot nieuwe idee├źn en volgende uitdagingen. Wij geven niet op. 

Ooit zijn wij geboren en dit was er al. 

Dit was er al lang.